Four PR växer ytterligare rekryterar ny PR-konsult

By on 12 april, 2017
Elin Nilsén, nyanställd PR-konsult på Four PR

Det går bra för Örebrobaserade PR-byrån Four PR, som rekryterar igen. Det är Elin Nilsén, tidigare projektledare på eventbyrån White and White Event, som precis klivit in i sin nya roll som PR-konsult på Four PR. Byrån har på bara ett år rekryterat fyra nya medarbetare, tack vare flera nya och utökade kunduppdrag.

Elin Nilsén kommer från en tjänst som projektledare på White and White Event i Stockholm, där hon arbetade med varumärkeskommunikation i såväl fysisk som digital miljö, både strategiskt och praktiskt.

– Jag har haft bra koll på Four PR länge. När tjänsten kom ut kändes den helt rätt för mig. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter från bland annat eventbranschen och samtidigt utvecklas individuellt i en bransch som jag tidigare mest bara nosat på. Det kommer bli ett spännande arbete, säger Elin Nilsén, nyanställd PR-konsult på Four PR.

Elin har också en PR-examen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro universitet.

Fyra nya medarbetare och nyöppnat kontor i Stockholm – på ett år
Four PR befinner sig i en stark expansionsfas med flera nya och utökade kunduppdrag, samt nyöppnad filial i Stockholm. Elin Nilsén kommer inte en dag för sent, enligt Martin Ruist, vd och partner på Four PR:

– Elin kommer till en växande byrå och ett fantastiskt team. Med sina erfarenheter av projektledning och kundkontakt kommer hon att tillföra mycket. Nu går vi in i en fas där vi vill sätta organisationen vi har och fortsätta fokusera på att förbättra leverans och erbjudande mot kund.

Four PR har vuxit med fyra nya ansikten det senaste året och är idag sju medarbetare.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login