Frågan – Trädgårdsmässan 2013.

By on 21 april, 2013

Den 19 till 21 april var det Trädgårdsmässa på Conventum. Din Trädgård arrangerades igen och redaktionen på Örebronyheter passade på att under söndagen gå ner och intervjua utställare och besökare för att se efter vad de tycker om Trädgårdsmässan 2013?

Dick_Oskarsson
Dick Oskarsson (utställare)

Det är mindre växter i år. Har för mig att det var mer blommor och växter förr. Det blir lite mindre av det som jag tycker är kul.

Linda_Schilén
Linda Schilén (utställare)

Jag tycker den har varit bra. Det har varit en behaglig storlek, lite gemytlig och lättsam stämning, och massor av folk.

Pontus_Engström
Pontus Engström (besökare)

Det är första gången jag är här, så jag kan inte riktigt jämföra med andra mässor. Men jag tycker den här har vara bra.

Marie_Löfström
Marie Löfström (besökare)
Den är väldigt bra, mycket bättre än de förra mässorna. Och jag har varit på flera stycken tidigare.

Sven_Erik_Lindén
Sven Erik Lindén (utställare)

Jag har ju varit med om att ställa ut på gamla mässan på Aspholmen. Det går inte jämföra med den här i Conventum. Det fanns helt andra ytor och utbud då.  Det var bättre för utställarna då den gamla mässan drog mer folk, det var kö hela vägen ut till motorvägen.

Kolla även ni videoklippet på youtube.

Martin Avedal - RedigerareMartin Avedal
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login