Freetrailer inleder samarbete med Elgiganten

Av på 20 april, 2022
Bild: Elgiganten

Freetrailer som erbjuder utlåning av släpvagnar helt kostnadsfritt med sin delningsekonomiska tjänst inleder nu ett nytt svenskt samarbete med Elgiganten, det innebär att hemelektronikkedjan nu kommer att erbjuda sina kunder och allmänheten möjligheten att låna släpvagnar helt gratis för att transportera hem sina varor i.

Samarbetet innefattar till en början 141 släp som ska fördelas på 41 varuhus runt om i landet samtidigt som Elgigantens franchisebutiker även kan ansluta sig till konceptet. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock som gör det möjligt för användaren själv att låsa upp och återlämna släpen via Bluetooth i Freetrailers app. Ett av varuhusen som nu ska få släpvagnar är Elgiganten i Örebro.

– Elgiganten har sedan tidigare ett samarbete med Freetrailer i Danmark och konceptet är otroligt populärt bland våra danska kunder. Freetrailer är ett smidigt och kostnadsfritt alternativ när man behöver hjälp att transportera varor. Därför är vi riktigt glada över att erbjuda samma möjligheter för våra kunder i Sverige och Örebro, säger Mathias Thomsen, varuhuschef på Elgiganten Örebro.

– Elgiganten är en mycket viktig partner med sitt starka och välkända varumärke. Samarbetet i Sverige kommer att möjliggöra för fler att låna våra släp, något som alla tjänar på.

Delningsekonomiska lösningar skapar nämligen mervärde för kunderna och enklare kan det knappast bli. Genom några få tryck på mobilen kan alla låna en släpvagn helt gratis, säger Johan Wijkander, Country Manager Sverige på Freetrailer.

Örebro
Örebronyheter

Källa Freetrailer

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in