Fri vild och stark – ny singel med Di Leva

By on 25 maj, 2023
Bild: Werecki Promotion Company

Di Leva släpper första svenska singel på två år ”Fri vild och stark” den 2 juni 2023. Efter vårens 25 utsålda finalkonserter med succéshowen ”Changes” tillägnad David Bowie och inför kommande 26 konserterna med Sveriges största sommarturné ”Diggiloo” levererar Di Leva en ny sommarlåt på svenska.

Med högt tempo och intensiv laddning är ”Fri vild och stark” en sommarrusig poplåt. Med catchy refräng och en oförglömlig trumpetmelodi flirtar Di Leva kärleksfullt med sina färgstarkt personliga och unikt fantasifulla genombrottsår i den karriär som idag fortsätter få allt bredare publikt genomslag.

– Fri vild och stark handlar om att inte fastna i hur man ser på sig själv eller livet i stort. Var öppen för att vad som helst alltid kan hända. Det är det som gör livet så kul och spännande, säger Di Leva.

Turnépremiär för ”Diggiloo” den 6 juli – Ett aldrig sinande högtryck levererat av landets kanske hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Di Leva, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis.

Di Leva är en av Sveriges mest erkända och populära artister. Under hela sin långa karriär har han alltid varit en ledstjärna för kärlek, hopp och enhet. Under de senaste tre decennierna har han regelbundet haft många hits och flera av hans låtar, inklusive de senaste singlarna ”Hunger”, ”Faller” och nu senast med ”Fire Of Love”, roterar regelbundet i svensk radio. Nu aktuell med första svenska låten på på två år ”Fri vild och stark”.

Singelrelease Di Leva ”Fri vild och stark” den 2 juni 2023.

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa: Werecki Promotion Company
Förhandsspara Di Leva ”Fri vild och stark” via: https://orcd.co/frivildochstark
Läs mer och se turnéplan via: www.diggiloo.com

You must be logged in to post a comment Login