Frida Braxell ger konsert på Bergslagens musikscen – Svalbo

Av på 21 juli, 2021

Söndag 25 juli kl 19:00 fortsätter sommarkonserterna på Bergslagens musikscen i Svalbo med vissångerskan Frida Braxel. “Vi är stolta över att kunna presentera en, för oss ny bekantskap som blivit kallad en ‘kvinnlig Cornelius’ eller en ‘svensk Bob Dylan'”, skriver Moa Rudebert. 

Frida Braxell har sina rötter i visan och har outtröttligt spelat på små och stora scener runtom i hela Norden och har redan släppt tre album och mer är på gång. De senaste åren har hon bl.a spelat på Cornelisdagen i Stockholm, på Stockholm Pride och för självaste kungaparet.

Frida utmärker sig med sina berättande och intelligenta texter, direkt tagna ur livet. Med glimten i ögat, en klar syn på livet och en gnutta humor tar hon sig an såväl enkla som svåra ämnen i sin musik. Hon skriver alla låtar själv och alla texter är på svenska. Texterna står i fokus och hon har blivit kallad för en ”kvinnlig Cornelis” eller en ”svensk Bob Dylan”. Hon sägs ha en förmåga att fånga även den brokigaste publik och det kan säkert stämma….. hennes repertoar lockar till både skratt, gråt och eftertänksamhet. Hon har liknats vid artister som Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl.

Fridas musik finns på Spotify eller valfri annan streamingtjänst. Man kan även lyssna på hennes hemsida, www.fridabraxell.se

» Mer information här «

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in