Glädjens tid är här – möt årets adventskalendrar

Av på 11 september, 2021

The Body Shops adventskalendrar har landat och nedräkningen till jul har officiellt börjat. I år göms de dagliga överraskningarna i en helt ny och återanvändbar design – välkommen att öppna lådorna till ett magiskt juluniversum!

Årets adventskalendrar är inspirerade av de otaliga osjälviska handlingar vi sett världen över det senaste året. De flödar av glädjande överraskingar till dig, dina vänner och familj. Utforska vad som gömmer sig i lådorna och möt ett innehåll som kommer glädja alla kroppar och sinnen.

Inspirerade av osjälvisk kärlek

I jul hyllar adventskalendrarna från The Body Shop den ultimata formen av osjälvisk kärlek som miljontals volontärer och frivilliga eldsjälar ger till andra varje dag. Personer som brinner för att hjälpa andra, oavsett om det är medmänniskor som är utsatta för våld och missbruk eller i behov av vård och stöd. Insatser från dessa, ofta obetalda volontärer, gör ovärderlig skillnad i andra människors liv, inte minst under pandemin och de följdproblem som kommit i skuggan av den.

Alla köp i jul gynnar därför organisationer världen över som dagligen kämpar för sina medmänniskor. * Med din hjälp kommer The Body Shop att donera minst 500 000 GBP globalt till dessa. Psst! I varje låda döljer sig inte bara en utsökt skönhetsprodukt – utanpå lådan hittar du också ett tips på en osjälvisk handling att sprida till vänner, familj eller någon du möter på bussen – varje dag fram till jul.
*Från och med 13/10-24/12.

Sprider glädje långt efter jul

Årets adventskalendrar är bättre än någonsin. Själva förpackningen har kärleksfullt uppdaterats och fått fler användningsområden än tidigare, så att den kan användas långt efter jul. När du har öppnat alla lådorna i adventskalendrarna kan du använda dem till att förvara smycken, makeup eller andra små saker i. De kan till och med återanvändas nästa år. Släpp loss din kreativitet. Det här är en gåva som fortsätter att ge.

Share The Joy Advend Calender

En kalender prydd med glada karaktärer som älskar musik och att sprida julstämning. I de 24 lådorna kan du se fram emot att möta många härliga godsaker, däribland Bath Bubbles som gör badet lite roligare, några nya Body Butters, som ger fukt i 96 timmar och en Sheet Mask eller två som skämmer bort huden hela julen.

Share The Love Big Advent Calendar

Njut av ett vackert och rörande visuellt julscenario där glada karaktärer samlar in donationer för att sprida julglädje. Kalendern bjuder på 25 överraskningar, inklusive flera favoriter i full storlek. Shea Shampoo, splitternya Avocado Body Butter och flera miniversioner av närande ansiktsmasker som förbereder huden för en riktigt härlig jul.

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

Följ med till ett fantastiskt och varmt juluniversum där festglada karaktärer håller på att dekorera sin julgran tillsammans. I kalendern hittar du 25 överraskningar, däribland storsäljare som Drops of Youth™ Concentrate, Vitamin C Glowing Boosting Moisturiser och en uppfräschande Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask i ministorlek. Perfekt för alla skönhetsälskare.

Cruelty free & forever against animal testing. I butik i Örebro från Tisdag 7 September 2021.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa The Body Shop

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in