Glöd & Eld temat för första omgången i Fotografera Ditt Lindesberg

Av på 28 december, 2020

Vad betyder Glöd & Eld i Lindesberg för dig? Välj ut din bästa bild och skicka in ditt tävlingsbidrag senast 17 januari för att delta i första omgången av Fotografera Ditt Lindesberg – en fototävling för alla fotointresserade. Temat för månadstävlingen i januari är Glöd & Eld – två av ledorden i kommunens platsvarumärke “Lindesberg – Bergslagens själ”. 

Tävlingen arrangeras av två föreningar (Lindesbergs Fotoklubb och Lindesbergs Konstförening), två kommunala verksamheter (Kulturenheten och Kulturskolan Garnalia) samt ett företag i branschen (Elon Bild & Ljud Lindesberg) med stöd av nyhetskanalen LindeKultur – ett konkret exempel på “glöd och gemenskap” i Lindesbergs kommun.

Tävlingsregler och förutsättningar för deltagande

Temat för första månadstävlingen (januari 2021) är Glöd & Eld – två av de ord som beskriver den känsla som vi vill att omvärlden förknippar med Lindesberg. Tävlingsuppgiften i Fotografera Ditt Lindesberg är: Vem tolkar detta tema bäst i bild?

Deltagare:
Tävlingen är öppen för alla fotointresserade – såväl amatörer som proffs, liksom boende i eller utanför Lindesbergs kommun (men observera att det inte utgår några ersättningar eller priser – äran och publicering med fotografens namn och om så önskas kontaktuppgifter är belöningen…)

Bildmotiv:
Tävlingen är öppen för alla typer av bildmotiv som tolkar månadens tema – nytagna eller gamla och oavsett var de tagits. Men det är ju onekligen ett plus vid juryns bedömning om bilden på något sätt kan kopplas till Lindesbergs kommun.

Tävlingsbidrag:
Högst ett tävlingsbidrag per deltagare och månadstema. Tävlingsbidraget för det aktuella temat Glöd & Eld måste vara digitalt och laddas upp på Fotoklubbens tävlingssida (lindesbergsfotoklubb.se/fotografera-ditt-lindesberg/) senast söndag 17 januari enligt följande:

  • gör en kopia av din originalbild som du bör behålla i originalupplösning;
  • anpassa kopians storlek till max höjd eller bredd 1000 pixlar och spara den i jpeg- eller jpg-format;
  • namnge bildfilen med ditt förnamn och efternamn, exempelvis Anna.Andersson.jpg, dock utan åäö eller mellanslag;
  • klicka på ”Bläddra/Välj fil” för att välja din bildfil (se bilden nedan);
  • ange din mailadress i avsedd ruta;
  • klicka på ”Ladda upp din bild…”
  • när bilden är uppladdad visas texten: ”Din bild är uppladdad och väntar på granskning”. Den ska godkännas av tävlingens moderator – detta för att opassande bilder inte ska visas på vår webb. Det kan komma att dröja någon dag.

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in