Gökotta och Kyrkbergets Dag under LindeVeckan

Av på 6 maj, 2019
Av Kxxvii - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61615814

Under LindeVeckan bjuder föreningen Kyrkbergets Vänner in till flera aktiviteter – onsdag 8 maj till LindeDagen, lördag 11 maj till Gökotta på Kyrkberget och söndag 12 maj till Kyrkbergets Dag. Föreningen vill rädda Kägelbanan och tillsammans med andra föreningar skapa liv och erbjuda aktiviteter på Kyrkberget i Lindesberg.

På onsdag 8 maj kl 16.00‐20.00 deltar Kyrkbergets Vänner i LindeDagen och sprider information om Kägelbanan och Kyrkbergets Vänner.

”Kom gärna till vårt bord på Loppholmarna”, meddelar Annika Waldén som är ordförande i föreningen: ”Vi välkomnar fler medlemmar – ditt medlemskap är betydelsefullt för restaureringen av Kägelbanan. Skänk gärna ett bidrag till restaureringen!”

På lördag 11 maj kl 07:00 bjuder Naturskyddsföreningen och Kyrkbergets Vänner in till Gökotta på Kyrkberget.

På söndag 12 maj kl 15.00-17:00 är det Kyrkbergets dag med en rad aktiviteter med samling kl 15:00 vid den gamla eldplatsen ovanför Kägelbanan då Kyrkbergets Vänner hälsar välkommen och Edit Windahl spelar trumpet.

Övriga aktiviteter: Kyrkbergsloppet och ridning på shetlandsponny för barn. Visning av Kägelbanan. Aktiviteter med Naturskyddsföreningen i den biologiska mångfaldens anda. Kyrkbergets Vänner bjuder på kaffe/te/saft med dopp. Ta gärna med fika så kan vi ha knytisfika. Alla väderlekar gäller. Ta med sittunderlag och kåsa/egen mugg.

Länet
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in