Graham Lake släpper singeln ”UP N DOWN”

By on 21 juni, 2022

” UP N DOWN gjordes när jag hade hoppat av Universitet efter bara 10 dagar. Det finns en massa dolda betydelser men det skulle inte vara lika kul om jag avslöjade dem. Låten är en introduktion till min mer lekfulla sida, med irriterande ”na na na”-sång som det huvudsakliga melodielementet i spåret. Texterna är låsta i att göra narr av utbildning och hur många människor runt omkring mig som slösar bort sin potential genom att följa sina föräldrars fotspår. Gå ur din egen väg, omfamna det som gör dig till den person du är och glöm inte att ha lite kul. Jump UP N DOWN”– Graham Lake

Graham Lake släppte sin debutsingel ”Focus” i oktober 2021 som har hyllats av musikmedier så som Alfitude och Spindel Magazine. Låten blev även en stor internationell hit och spelades på stora radiostationer så som NRJ, Europa Plus, Like FM, 5FM.

“A flawless fusion of rap and electronic pop compliments Graham’s distinctive vocals.”– Alfitude

Det finns alltid mer territorium att upptäcka, vilket Graham Lake visar när han utforskar poppens yttre sfär, skapar en oförutsägbar och obestridlig signaturstil som definieras av gitarrdriven produktion, dansgolvklara beats och direkt orubblig sång.

[On ‘Focus’] “With its sleek production and hypnotic vocals, the record is setting the stage for what’s to come.” -Spindle Magazine

Den Stockholmfödda sångaren, låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten har alltid haft musiken i fokus då han växt upp med sin mamma som är pianist och pappa som är musiklärare och han själv började med musik redan i 5 årsåldern när han började spela cello. Det var först under gymnasietiden som Graham Lake lämnade livet som klassiskt skolad cellist bakom sig och Graham Lake som vi hör honom idag föddes.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music 

You must be logged in to post a comment Login