Grammisvinnaren Ana Diaz presenterar höstturné

Av på 2 juli, 2021
Fotograf: Therese Öhrvall

Ana Diaz har hyllats som en av Sveriges bästa låtskrivare och nyligen tog hon emot två Grammisar för ’Årets Pop’ och ’Årets Textförfattare’ för sitt kritikerrosade album Tröst och vatten som släpptes i fjol. I höstas gjorde Ana stor succé i Så Mycket Bättre med fantastiska tolkningar på bl a Jacob Hellmans Vara vänner och Eldkvarns Vår lilla stad. 

Idag den 2 juli släpper Ana Diaz sin första singel för 2021 – VIKOMMERÅDÖ, låten är skriven av Ana tillsammans med Isak Alvérus och Marcus White samt producerad av Alexander Juneblad och Marcus White.

Ni lyssnar på sista kråksången för en relation jag varit i, fiolerna på Titanic. När jag liksom märker nåt har ändrats och hur min blick börjat riktas nån annanstans. Jag tycker det är nice att packa in en berättelse i nåt som låter som en…glad låt…men att det finns mer att peta i, och här menar jag väl det som ett SOS. Det gick åt skogen också, det gör inte sällan det, när nån tar nån annans godhet för dumhet. För mig brukar det sluta med en sån här “Tjuren Ferdinand Moonwalk Out” och jag syns inte mer till. – Ana Diaz

I höst åker Ana ut på en efterlängtad Sverigeturné. Inför en sittande publik kommer Ana Diaz att bjuda på en exklusiv, intim show präglad av hennes självklara melodier och hudnära berättelser.

Lördag 13 November kommer Ana Diaz till Örebro för ett framträdande på Örebro Konserthus under sin höstturné 2021!

» Mer information här «

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa Sony Music
Lyssna här: https://AnaDiaz.lnk.to/vikommerado

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in