Grandi släpper debutsingeln ”Everyone”

By on 20 juni, 2022

Från utbildningen på Musikmakarna till Laleh som mentor och A&R – nu har Grandi som mål att bli Sveriges nästa stora popexport.

Nya popduon Grandi består av låtskrivarna och producenterna Elsa Levahn och Stella Ringdahl som träffades på låtskrivarskolan Musikmakarna. Efter ett par år tillsammans i studion har de nu som mål att bli Sveriges nästa stora popexport.

För ett par år sedan sedan fick Elsa och Stella kontakt med Laleh. Det som började med ett mentorskap slutade med en signing på hennes nystartade label PALANG där Grandi är den första artistakten som släpps på PALANG.

Så här berättar Laleh:

”Artister är lite som idrottare, man satsar och tränar de första tio åren och sen kanske det går bra till slut. Tanken är att göra den resan lite lättare för nästa generation artister och producenter, jag vill skapa en kreativ atmosfär där alla kan känna sig trygga och passa in. Det är deras driv som sätter gränserna, mottot är att göra hits, fast på vårt egna sätt”, utvecklar Laleh.

Det senaste åren har Elsa och Stella spenderat all sin lediga tid på att skriva, producera och arbeta fram soundet för Grandi. Resultatet är pop med en smittande dans-elektronisk ljudmatta som förvandlar vardagstristess till festpepp. ”Everyone” bottnar först och främst i vän-och-syskonskap och att slippa ensamheten.

”Den roligaste stunden i studion är när vi skrivit en peppig och upplyftande rad om vänskap, inte kärlek som gör ont. Vi vill att dem som lyssnar på vår musik ska känna en genuin och ärlig energiinjektion. En dröm är att vår musik ska kännas som den kompis som tycker man är bäst i alla situationer, att den som lyssnar får känna sig hoppfull, fri, inspirerad och empowered. Lyckas vi förmedla den känslan har vi lyckats!” säger Elsa och Stella

Singeln ”Everyone” är ute nu och är Grandis första singel som släpps på PALANG.

Mer om PALANG

PALANG betyder leopard på persiska och är en label grundad av Laleh och uppbackad av Universal Music. På labeln kommer Laleh släppa sin egen och andra artisters musik, samt vara en produktions-hub av producenter och låtskrivare som skriver för och med andra artister.

Kultur
Örebronyheter

Källa: PR & Beyond

You must be logged in to post a comment Login