Gul PR hjälper Skjutsgruppen med sitt 10-årsfirande

By on 26 april, 2017

Ideella samåkningsrörelsen Skjutsgruppen har inlett ett samarbete med Gul PR, samarbetet avser främst strategiskt PR-arbete med fokus på att organisationen 2017 har funnits i tio år.

  — Skjutsgruppen bygger på ett enormt engagemang från många individer. Tillsammans bildar de en helhet som gör skillnad för såväl människor som för miljön. Det ska bli jätteroligt att få hjälpa rörelsen att nå ut med sina budskap på ett bra sätt när de nu firar 10 år, säger Vilhelm Hanzén, Gul PR.

Skjutsgruppen är en ideell samåkningsrörelse. Rörelsens definition av samåkning är alla former av miljövänligt gemensamt resande. Skjutsgruppen grundades 2007 av Mattias Jägerskog och drivs av Skjutsgruppen ideell förening. Rörelsen har miljö och samtal i fokus och ligger bland annat bakom Samåkningsdagen.

Gul PR är en PR- och kommunikationsbyrå som arbetar efter devisen ”resultat är viktigare än fina fackord”. Bland kunderna finns bland annat ShopGun (en av Danmarks mest nedladdade appar), Sveriges största youtubers Daniel och Emil Norberg, organisationen Love and Hope (tidigare LoveNepal) och podcasten Ångestpodden. Byrån grundades 2016 och har sin bas i Örebro.

Skjutsgruppen bygger på ideellt engagemang och samarbetet är helt pro bono.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login