Guldmedaljör till Black Knights

Av på 20 januari, 2015

Örebro Black Knights har gjort klart med defensiva linjemannen Kevin Mellberg, som tillhört division 1 klubben Göteborg Marvels, men som spelade för Carlstad Crusaders under förra säsongen med hjälp av det farmaravtal som fanns mellan Marvels och de regerande mästarna.

Mellberg fanns också med i Carlstad-truppen, som besegrade Örebro i SM-finalen 2014. Matchen spelades på Tele2 Arena i september ifjol.

Kevin Mellberg har haft en dialog med flera Superserie-klubbar inför denna säsong – främst Kristianstad Predators och Carlstad Crusaders – men valet föll till slut på Black Knights. ”Jag spelade i Carlstad ifjol, men kände att jag ville testa något nytt, och Örebro var det bästa alternativet.”

Kevin beskriver sig själv som en fysisk spelare, som alltid ger allt på varje spel, oavsett situation. ”Målet för 2015 är att etablera mig i Superserien och att försöka hjälpa Örebro vinna SM-guld”, säger Mellberg. ”På längre sikt är det ett mål för mig att spela på internationell nivå”, säger nyförvärvet avslutningsvis.

Kevin Mellberg

Ålder: 21 år
Längd: 178 cm
Vikt: 110 kg
Position: Defensive Line

Styrkeresultat
Knäböj: 250 kg
Bänkpress: 155 kg
Marklyft: 290 kg
Frivändning: 125 kg

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in