Gustaf & Viktor Noréns nya album ”Samlade sånger” ute nu

By on 8 december, 2021

Lagom till hösten 2021 är Gustaf & Viktor trippelt aktuella. De gjorde succé i årets upplaga av Så Mycket Bättre med tolkningar som hyllats av hela musiksverige. Alla tolkningar släpptes tillsammans med några utvalda singlar och fyra helt nya låtar på det nya albumet ”Samlade sånger” den 3 december.

Den 6 december hade de premiär för deras julkonsert i ett utsålt Filadelfiakyrkan i Stockholm, Aftonbladet gav Gusaf & Viktor näst högsta betyg!

Bröderna Norén har genom åren haft två storslagna parallella karriärer och har framgångsrikt figurerat som frontmän i olika konstellationer, Mando Diao, Caligola, Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sen 2019 har Gustaf & Viktor turnérat och släppt musik tillsammans och under hösten 2020 släpptes det gemensamma debutalbumet ”Hymns To The Rising Sun” med låtar som ”Rise Again”, ”Walk With You” och ”Brother”. Musiken har spelats flitigt på radio och bröderna har vid flera tillfällen synts i TV-rutan under det gångna året.

”Vi tyckte det kändes fint att samla den musik vi släppt under det senaste året på en skiva. Som ett musikaliskt fotoalbum. När låtarna får vara tillsammans berättar de också en mer komplex historia som vi hoppas ska kunna sprida värme, glädje, kärlek & tröst.”– Viktor Norén

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa PR&BEYOND

You must be logged in to post a comment Login