Han är kontorschef för nyöppnade Insatt Örebro

Av på 16 januari, 2021

I höstas kunde vi berätta den glada nyheten att vi på Insatt expanderar med ytterligare ett kontor. Från och med årsskiftet finns vi nu även i Örebro. Möt Carl Ryrberg; vår nyaste kollega och kontorschef för vårt Örebrokontor.

”När vi bestämde oss för att ta Insatt vidare från Jönköping tittade vi på ett par olika orter och lotten föll tillslut där vi hittade rätt person: i Örebro”, sa Emelie Terlinder, jurist och en av grundarna till Insatt – Din bolagsjurist, om anställningen av Carl Ryrberg. 

Vi har ställt ett par frågor till Carl – om rollen som kontorschef, tidigare erfarenheter och vad han gör när han inte jobbar. 

“En unikt bred syn på hur kundnytta skapas”

Varför Insatt?
”Insatt har en unikt bred syn på hur kundnytta skapas, vågar utmana och tänka nytt och har en frejdighet som passar mig perfekt. Jag lockas av idén och ser fram emot en mycket spännande resa tillsammans de kommande åren.”

Berätta mer om dig, vad har du gjort innan Insatt?
”Jag har ett förflutet på affärsjuridisk advokatbyrå men kommer närmast från Region Örebro län där jag de senaste sju åren arbetat som upphandlingsjurist med särskilt fokus på byggentreprenader och privat vård. I min tjänst ingick att leda komplexa upphandlingsprojekt, utöver strategisk och operativ rådgivning och kvalitetssäkring.”

Och utanför jobb och juridik, vem är Carl?
”Jag är 38 år gammal och bor utanför Örebro i Lanna tillsammans med min fru och vår lille grabb. Ursprungligen är jag dock värmlänning, från Kristinehamn. Jag har ett stort friluftsintresse och går gärna långt och länge i skog och på fjäll. Det intresset passar även bra ihop med min deltidsanställning inom Försvaret.

Därutöver är jag väldigt engagerad i sporten historisk fäktning, som både tränare och utövare och med mästerskapsmedaljer på både nationell och internationell nivå.”

Sist, vad kan Örebro med omnejd nu vänta sig?
”En ny aktör på marknaden som vågar utmana och testa nya sätt för att leverera mervärde genom att arbeta nära och långsiktigt. Jag själv har störst kompetens inom offentlig upphandling och entreprenad, men Insatt Örebro har hela företagets kompetens bakom sig och tillgång all kompetens som ett företag kan tänkas behöva, från inköpsjuridik och GDPR till förvärv och bolagsstyrning.”

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Insatt

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in