Hanne Barmousa, Örebro Syrianska IF, nominerad till Årets föreningshjälte 2019

By on 30 november, 2019
Hanne Barmousa, Örebro Syrianska IF

Nomineringstexten:
Hanne Barmousa ställer alltid upp och missar inte en enda match, hemma som borta.  Hanne ser alltid till att det är god stämning och ger positiv energi till alla som kommer och ett exempel på hans engagemang är att det är han som löser grillen och maten till matchen. Men inte bara till matcher utan Hanne fixar dessutom alltid energi till spelarna på varje träning och köper alltid med sig frukt till träningarna. Hanne är en sådan som är underbar att ha med i sin förening och sprider sin positiva inställning till alla andra.

Om Årets fan/Årets föreningshjälte initiativet
Årets fan och föreningshjälte är ett initiativ startat av spelbolaget Unibet för att lyfta fram och hylla fans och föreningshjältar som står för en sund läktarkultur och som gör allt och lite till för sin förening.

Nomineringsprocessen sker på hemsidan (aretsfan.se) där vem som helst får anmäla sig själv eller en kompis som man anser är värdig att bli utsedd till Årets fan eller Årets föreningshjälte. Finalisterna och vinnaren i respektive kategori utses av en jury bestående av Unibets ambassadörer Glenn Hysén tillsammans med representanter från Unibet. Juryns ordförande är Glenn Hysén. Tävlingen pågår mellan augusti och Januari. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt material att skänka till sin favoritförening för cirka 20 000 kronor.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login