Hänt under natten från Polisen

Av på 25 oktober, 2020
Arkivbild

24 oktober 23:51, Skadegörelse, Örebro
En ruta är krossad till en lokal i Varberga

Polisen får samtal om att några personer krossar rutor till en lokal vid Varberga Torg.

Polisen har varit på platsen och man kan inte hitta några personer som kan har gjort detta men man ser att en ruta till fritidsgården är krossad och man skriver en anmälan om skadegörelse.


25 oktober 00:44, Våld/hot mot tjänsteman, Örebro
En ordningsvakt har blivit utsatt för våld i centrumPolisen får samtal från en ordningsvakt på en restaurang i centrum med anledning av att en man har slagit en ordningsvakt.

Polisen har varit på platsen och man har omhändertagit en man i 30-årsåldern. Mannen var så berusad att han fick följa med patrullen för tillnyktring.

Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman.

Det finns ingen information om att ordningsvakten behövde uppsöka sjukvård i samband med misshandeln.


25 oktober 01:35, Narkotikabrott, Karlskoga
En person har kastat någon form av smällare i centrumEn polispatrull upptäcker en ung man med att kasta en så kallad banger i riktning mot polishuset. Det blev inga skador på byggnaden.

Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han får följa med patrullen för provtagning.

Mannen är även misstänkt för brott i samband med att han kastade bangern men i skrivande stund är det oklart vilken brottsrubricering det blir.


25 oktober 04:07, Brand, Karlskoga
Det har brunnit på en altan i SandvikenSOS-alarm meddelar att det brinner på en altan till en fastighet i Sandviken.

Polisen har varit på plats och det visar sig att eld har spridit sig från en marschall som stod på en altan. Räddningstjänsten har släckt elden och det var inte någon person som kom till skada.

Polisen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.


25 oktober 00:05, Misshandel, Askersund
En ung man har blivit misshandlad i centrumEn person ringer till polisen och berättar att han har blivit slagen av flera personer som har lämnat platsen.

Polisen åker till platsen och pratar med den utsatta unga mannen. Det visar sig att två unga män har slagit och sparkat honom. Han har sårskador i ansiktet men det finns ingen information om att han skall ha behövt uppsöka sjukvård.

I samband med att polisen är på plats med anledning av denna misshandel sker ytterligare en misshandel en bit i från den första brottsplatsen.

En av de unga män som har misshandlat det första brottsoffret har nu själv blivit misshandlad.

Samtliga inblandade i dessa ärenden är i 20-årsåldern och polisen kommer att skriva anmälan om misshandel för att utreda vad som egentligen har hänt.

En av de inblandade visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han fick följa med patrullen för provtagning.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in