Härliga nyheter för hundens och kattens höst

Av på 4 augusti, 2021

Värmande tröjor, skyddande regnjackor, rolig aktivering och mjuka, gosiga bäddar är alla saker som förhöjer livskvalitén i höstrusket, Arken Zoo har tagit in flera produktnyheter på hyllorna för att du och din bästa vän ska få en så mysig höst som möjligt.

Mörker, kyla och regn är saker som hör hösten till – men om du och din hund är rätt utrustade så finns det många sätt att njuta av årstiden. För att inte frysa tycker många vovvar att det är skönt med lite kläder. En stickad tröja är ett bra alternativ för hundar som inte är vana vid att ha på sig kläder. Det stickade materialet är smidigt och ger inte från sig prasslande ljud, som annars kan vara skrämmande. Tröjorna är värmande och täcker stora muskelgrupper utan att begränsa rörligheten. Dessutom kan de användas som ett mellanlager under en jacka eller overall för riktigt frusna hundar.

Feel Active Salla är en ny, värmande och mjuk tröja i svart/grått. Den är tillverkat i ett elastiskt material och utan ärmar för att ge maximal komfort. Även Basic släpper en ny hundtröja i höst: Basic Wool Plait, en varm, stickad tröja i grått eller hallon.

För lite tuffare väder där en tröja inte skyddar mot regn och vind skyddar du din hund med en bekväm regnjacka.

Den här säsongen kommer ett flertal härliga nyheter från Feel Active.

  • • Feel Active Color Reflective – vattentät, orange regnjacka i reflexmaterial. 
  • • Feel Active Helsingborg – svart/orange overall i reflexmaterial gjort av ett Feel Tech-membran som andas. 
  • • Feel Active Reflective – snygg reflexjacka till husse eller matte! Mörkgrå med orange detaljer, perfekt I vind och lätt regn, samt att den matchar Feel Active Kiruna eller Feel Active Color Reflective hos vovven! 
  • • Feel Active Haga parka – svart, lätt vinterjacka för värme. 
  • • Feel Active Voss parka – ny beige färg på skyddande vinterjacka. 

Det är också helt i sin ordning att hålla sig inomhus under ruskiga höstdagar och att passa på att leka, aktivera och mysa ordentligt inomhus. För den miljömedvetna djurägaren kommer nu den perfekta leksakskollektionen: 

Little&Bigger Recycled PET. Precis som namnet avslöjar är dessa produkter tillverkade av återvunnet material. För katten kommer små leksaker och kattvippor med havstema samt en Pop-up bädd för att vila efter all lek och stoj. För hunden finns ett flertal mjuka leksaker, även de med havstema. Dessutom kommer en ny serie med mysiga kattgrottor: Little&Bigger Felt Caves. Dessa kommer i en rolig design i tre olika modeller, alla med borttagbar kudde som tål maskintvätt.

Samtliga nya produkter kommer till butik i augusti 2021.

OBS! Glöm inte att synas i höstmörkret! Basic Wide Light är ett hundhalsband som lyser upp när det börjar bli mörkt. Halsbandet är gjort i silikon och storleken går att anpassa. Det har tre olika ljuslägen och laddas via USB.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa Arken Zoo

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in