Hejdå glåmig vinterhud – ta fram lystern med favoriter från Dermalogica

Av på 16 februari, 2021

Det är hög tid att göra huden redo för våren. Men hur väcker man den till liv efter den långa vintern? Hanna Seth-Sandén, utbildningsansvarig hudterapeut på Skin Concept, tipsar om tre favoriter från Dermalogica.

”Retinol Clearing Oil är ett lättabsorberat nattserum som förebygger hudåldrande och pigmentfläckar. Applicera innan din nattkräm och vakna med jämnare och lugnare hud. Följ upp med BioLumin-C Serum dagtid. Med aktivt C-vitamin skyddas hudcellerna mot miljöpåverkan. Inte minst får huden massor av glow! Slutligen, se till att skydda huden med ett vårdande UV-filter. Invisible Physical Defense SPF30 motverkar linjer, pigmentförändringar och gör huden lugn. Sen är det bara att njuta av härliga vårdagar”, tipsar Hanna Seth-Sandén.

Retinol Clearing Oil – motverkar blemmor och ålderstecken

Retinol Clearing Oil är en vårdande högeffektiv ansiktsolja för natten med superkombinationen retinol och salicylsyra i en lugnande, närande formula. Den passar för dig som tidigare har haft – eller fortfarande har – fet problemhud och nu vill jämna ut hudstruktur och pigmentfläckar men också motverka enstaka blemmor. Ansiktsoljan vitaliserar huden under natten för ökad fukt och lyster. Använd inte retinol dagtid då den inaktiveras av UV-strålning.

BioLumin-C Serum – lystergivande c-vitaminserum

Ett högpresterande serum som arbetar tillsammans med hudens egna försvarsmekanismer. BioLumin-C Serum levererar maximal dos av stabilt vitamin C för en hud med mer lyster och slätare struktur. Hudtonen blir jämnare och ojämn pigmentering motverkas. Med hjälp av cellförnyande ingredienser blir också hudytan slätare och elasticiteten förbättrad. Skador orsakade av fria radikaler motverkas. Dessutom minimerar BioLumin-C Serum intrycket av fina linjer och rynkor.

Invisible Physical Defense SPF30 – mjukgörare med osynligt UV-skydd

2021 års trendfärger från Pantone är grått och solgult. Vad kan passa bättre än ett matchande solskydd i smidig förpackning? Invisible Physical Defense SPF30 ger ett bredspektrigt skydd mot UVA- och UVB-strålning. Den ultratransparenta zinkoxiden känns viktlös och smälter osynligt samman med alla hudtoner. Dessutom lugnar och stärker den känslig eller irriterad hud. Invisible Physical Defense passar alla hudtyper och hudtillstånd.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa Skin Concept
Dermalogica finns hos hudterapeuter och auktoriserade återförsäljare som du hittar på dermalogica.se.

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in