Hemmakväll hyllas för sin franchiseresa

By on 16 oktober, 2021
Hemmakväll vann utmärkelsen "Årets Franchisebragd 2021" på Svenska Franchisegalan.

Under Svenska Franchisegalan vann Hemmakväll utmärkelsen Årets Franchisebragd 2021. Priset delas ut till det företag som gjort ett stort arbete för att utveckla franchise genom expansion eller förändring.

– Vi är otroligt stolta över denna vinst. Det är ett erkännande för oss och våra franchisetagare att vi lyckats på vår enorma resa och kommer fortsätta växa, säger Kent Olsson, Hemmakvälls ägare.

Hemmakväll har varit ute på en lång förändringsresa under flera år för att utveckla sitt butikskoncept över hela landet. Förändringen från hyrfilmskedja till dagens breda utbud av lösgodis och samlingsprylar har inneburit ett nära samarbete mellan franchise och egenägda butiker. Hemmakvälls ägare, Kent Olsson, som har varit med under hela resan, är mycket stolt över vinsten.

– Det betyder väldigt mycket för oss att vinna Årets Franchisebragd. Vi startade en enorm resa mot att förändra hela vårt koncept, ett jobb vi aldrig kunnat göra utan våra franchisetagare. Denna vinst har vi förtjänat tillsammans och det känns bra att ha den i bagaget när vi fortsätter vår expansion och tillväxt, säger Kent Olsson.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Hemmakväll

You must be logged in to post a comment Login