Hetare bostadsmarknad i Örebro.

Av på 13 mars, 2013

Med många års erfarenhet i ryggen övertar mäklarna Leif Lindell och Charles Rossheim Mäklarringens butik i Örebro. De ser stora möjligheter till ytterligare expansion tack vare en gedigen lokalkännedom och en aktiv bostadsmarknad.

Det råder bostadsbrist på den lokala bostadsmarknaden i Örebro. Tack vare detta har nyproduktionen av bostäder ökat och med detta en stigande försäljning på tomter, villor och bostadsrätter. Även priserna stiger. Särskilt hett är Rynningeområdet med närhet till Hjälmaren.

– Vi ser stora möjligheter med att gå in i Mäklarringen, en av de mest spännande och expanderande mäklarkedjorna i landet. I och med detta hoppas vi kunna växa ytterligare i Örebro, säger Charles Rossheim.

– Som mäklare i Örebro och Sverige måste man vara rejält påläst och kunna marknaden. Med lyhördhet, flexibilitet och en ärlig relation till våra kunder ser vi nu fram emot att hjälpa ännu fler Örebroare till lyckade bostadsaffärer, säger Leif Lindell.

Charles Rossheim och Leif Lindell jobbade tidigare för Svenska Mäklargruppen i Örebro. Den första mars tog de över Mäklarringens butik på Järnvägsgatan 38. Som mäklare i Mäklarringen får de också tillgång till cirka 70 andra kontor runt om i Sverige.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in