Hjordnära och KRAV satsar på ekoutbildning av butikspersonal.

Av på 28 februari, 2013

I dag inleder Hjordnära och KRAV en gemensam kampanj i butiker i Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Tidaholm och Örebro. Med en kombination av personalutbildning, butiksdemonstrationer och tävling ska konsumenter ges chansen att lära sig om KRAV-märkta mejeriprodukter.

2012 var ännu ett framgångsår för Hjordnära med försäljningsrekord och fler återförsäljare. För att möta den ökande efterfrågan på Hjordnäras produkter är siktet inställt på att öka försäljningsställena inom detaljhandeln även under 2013.

Som ett led i detta har Hjordnära och KRAV inlett ett samarbete där personal i 15 butiker bjuds på eko-frukost samtidigt som de utbildas om KRAV. Efter utbildningen följer demonstration i butiken av Hjordnäras produkter där konsumenter ges möjlighet att provsmaka och ställa frågor om KRAV-märkta mejeriprodukter.

– Konsumenterna har hitta Hjordnäras produkter. Det finns ett mervärde i att de är ekologiska och KRAV-märkta, men många konsumenter väljer Hjordnära också för den goda smakens skull, säger Sabina Dahlqvist, brand manager för Hjordnära.

Aktiviteterna i butik pågår mellan vecka 9 och 21 där konsumenter kan vara med och tävla om en årsförbrukning av Hjordnäras produkter genom att svara på frågor om KRAV.

Tävlingen pågår även på Hjordnäras och KRAVs facebooksidor mellan vecka 18 och 21.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in