H&M Home Concept Store öppnar i Örebro

Av på 24 februari, 2021

Den 25 februari öppnas dörrarna till Sveriges fjärde H&M HOME Concept Store – den här gången i Örebro och Vågen Gallerian. Den renodlade inredningsbutiken blir en självklar destination för alla inredningsfantaster, som erbjuds en spännande shoppingupplevelse där de senaste trenderna mixas med klassisk design för hemmet.

H&M HOME fortsätter att rulla ut sitt populära och inspirerande butikskoncept över världen, och är glada över att kunna öppna dörrarna till nästa renodlade inredningsbutik, den här gången i Örebro. Den nya butiken erbjuder en härlig shoppingupplevelse där kundservicen är lika viktig som produkterna. Utbudet innefattar våra populära möbler, lampor och noga utvalda inredningsdetaljer från andra märken. Butiken kommer också att erbjuda färska blommor i säsong, något som adderar en färgstark och levande känsla.

Med våra konceptbutiker och ett utökat sortiment tar vi nu nästa steg i vår resa som inredningsvarumärke. Vår kärnverksamhet handlar om modern design i flera olika stilar. Genom vårt nya butikskoncept bygger vi en inspirerande inredningsdestination där vi kan visa våra kollektioner på ett nytt sätt, och framför allt komma närmare kunden genom vår utökade kundservice. Våra kunniga medarbetare i butiken kommer att möta kunderna med personlig service, styling-hjälp och monogramservice. De fysiska konceptbutikerna kommer att vara ett komplement och en länk till vårt digitala erbjudande”, säger Ida Lindahl, vd för H&M HOME.

Säkerheten för våra medarbetare och kunder är viktig för oss, och vi följer löpande generella rekommendationer och har anpassat våra butiker utifrån de nödvändiga åtgärder som krävs för att minska smittspridningen av Covid-19.

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa H&M Home Concept Store

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in