HON förlänger sommaren med singeln ”Kärlekssjuk”

Av på 5 september, 2021

Popdrömmen HON släppte sin debut-EP När allt rinner över i juni. Nu är HON tillbaka med singeln ”Kärlekssjuk” som HON har skrivit tillsammans med Rasmus Flyckt och Katmando, som även har producerat låten.

”Kärlekssjuk handlar om att man är så kär att man inte vågar berätta att man är kär, för tänk om den andra inte känner samma? Även fast man nästan vet att den gör det. Kärleken och rädslan gör en dum i huvudet – man blir galen och kan inte tänka på något annat än allt som är outtalat” – HON.

Våren 2020 debuterade HON med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess hunnit släppa ett tiotal singlar, en debut-EP och med det gjort ett avtryck på den svenska pophimlen. Idag har HON’s musik spelats över 15 miljoner gånger på Spotify och HON har släppt samarbeten med artister som Myra Granberg och Alex Järvi. De peppiga singlarna ”Bättre nu” och ”Hatar att vara kär” står i kontrast till hjärtskärande och innerliga ”20 minuter” och ”Mitt bästa”. Men en sak är gemensamt för all HON’s musik. Den berör känslor som svämmar över.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in