HON & Myra Granberg släpper singeln ”Systra mi”

Av på 10 mars, 2021

HON och Myra Granberg gjorde båda starka avtryck på musikscenen 2020 med pop på svenska som känns ända in i hjärteroten. De fann varandra under en session i studion och deras samtalsämnen landade tidigt i vikten av fina systerliga relationer. Både privat och inom musikbranschen. Idag släpper de singeln ”Systra mi” som är en hyllning till systerskapet. Låten är skriven av HON och Myra Granberg och producerad av Myra Granberg.

“Låten kommer lite ifrån frasen ‘man är inte vänner på riktigt om man inte kan bråka och bli sams igen’. Men också speglingen av att växa upp eller växa med någon. En syster är den du kan lita på genom allt. En outbytbar och livslång kärlek.” – Myra Granberg.

“För mig står systerskap för styrka. Att finnas där för varandra, backa varandra, ge kärlek, lyssna och kämpa för varandra. Att hålla varandra om ryggen och i handen genom både prövningar och framgångar.” – HON

Myra Granberg skriver och producerar all sin musik själv. Hon slog igenom stort med sin 3x platinasäljande superhit ”Tills mitt hjärta går under” och var under 2020 en av de mest framgångsrika debutanterna på svenska musikscenen. I höstas släppte hon sin debut-EP Bara hälften kvar inkl. senaste singeln ”HKF (Håll käften & försvinn)” som legat topp 20 på Spotify topplistan under flera veckor. Myra är nominerad i kategorierna Framtidens Artist och Årets Pop på P3 Guldgalan 2021, samt är nominerad till Årets Genombrott på Musikförläggarnas pris.Under 2021 kommer Myra släppa sitt debutalbum.

HON debuterade våren 2020 med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess hunnit släppa sex singlar som har snart 10 miljoner spelningar på Spotify. HON’s låttexter har hög igenkänning, där hjärtesorg och sprudlande lycka blandas med poppiga beats och catchiga melodier. Som låtskrivare har HON under flera år skrivit låtar till såväl egna projekt som andra artister. I januari släppte HON singeln ”Hatar att vara kär” och HON jobbar just nu med att färdigställa sin debut-EP som släpps under 2021.

Kutur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in