Hos oss är alla en stjärna

By on 17 augusti, 2021

Showdansskolan Entré står redo för att välkomna alla glada danselever på höstens kurser. I utbudet finns som alltid dansglädje för alla åldrar och nivåer inom den sceniska dansen. Efter året av pandemi längtar vi mer än någonsin att stå på scenen. The show must go on!

För oss kommer glädje och show ständigt vara en ledstjärna

På Entré får alla deltagare chansen att glänsa, utifrån sina egna förutsättningar. Det finns allt från yngre barn som tar sina första danssteg till tonåringar och medelålders på väg mot ålderns höst på danskurserna.

”Våra lärare har en fantastisk förmåga att lyfta fram det bästa i var och en av danseleverna.” – Maud Johansson, verksamhetsutvecklare och ansvarig.

Jazzfunk, heels och drop in

I höst finns nyheter som jazzfunk och utökat utbud för heels – commercial jazz för vuxna tillsammans med klassiska dansstilar såsom showdans, balett och streetdance. Balett, grunden till den konstnärliga dansen är en av de mest populära stilarna för vuxna och lockar en bred målgrupp! En favorit i repris är tillbaka, drop in-klasser som erbjuds med inspirerande danslärare.

”Förra hösten, under pandemin, provade vi drop in då förutsättningarna i smittspridningen förändrades kontinuerligt. Detta var ett uppskattat koncept som vi med glädje nu kan återkomma med!” – Maud Johansson, verksamhetsutvecklare och ansvarig.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Medborgarskolan
Åtgärder kring covid-19
Under hösten finns fortfarande anpassningar i alla klasser för att fortsatt följa rådande restriktioner gällande smittspridning av covid-19. Det är viktigt att verksamheten bedrivs på ett tryggt och säkert sätt för deltagare, ledare samt personal. Läs mer om åtgärderna kring covid-19 här – medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/ortssidor/medborgarskolan-orebro/du-ska-kanna-dig-trygg-nar-du-ar-hos-oss/atgarder-covid19

You must be logged in to post a comment Login