Höstens förmånscyklar visas på Järntorget

By on 4 september, 2018
Foto: Tommy Andersson

Fortsatt rekordstort intresse för Örebro kommuns erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda, nu startar höstens beställningsperiod, välkommen till Järntorget på cykelvisning 6 och 7 september.

Örebro kommun, i samarbete med Ecochange, erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Intresset för Örebro kommuns erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda har slagit Sverigerekord. På bara ett år har Örebro kommun levererat långt över 2 300 förmånscyklar och nu är det dags igen! Höstens beställningsperiod pågår mellan 28 augusti och 11 september.

Kommunens medarbetare och media hälsas varmt välkomna till någon av visningarna för en provcykling. Det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar.

Välkommen på visning:

  • Torsdag 6 september kl. 11–18, Järntorget.
  • Fredag 7 september kl. 11–18, Järntorget.

För alla medarbetare som redan har förmånscykel finns möjlighet att få kostnadsfri justering av sin förmånscykel under visningstillfällena.

Förmånscykel, så funkar det
Genom ett samarbete med Ecochange får alla som är tillsvidareanställda av Örebro kommun möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar man ställning till om man vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaks den.

Örebro kommuns ambition är att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare. Förmånscykeln ger chansen att förbättra hälsan samtidigt som man gör en insats för miljön och den egna plånboken.

Lokalt | Örebro kommun
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login