Hyllade ”Havanna Tour” till Stadsträdgården

By on 18 juli, 2022
Bild: Live Nation

Under våren har Jill Johnson varit ute med ”Havanna Tour” med stående ovationer och fina recensioner, från och med den 1 juli tar Jill Johnson och hennes dynamiska trio nya tag och besöker 20 städer i sommarsverige varav en av dem är Örebro.

Även om sommarturnén bär samma namn som vårens turné kommer konserterna landa i två olika uttryck och delvis olika låtlistor. Brevet till dottern Havanna är grunden, men sommarscenerna kommer bjuda på mer elektrifierade arrangemang, låtar och tempo.

”Min förhoppning med ”Havanna Tour” och med att dela mina reflektioner kring en dotters frigörelse, är att vi föräldrar med våra ungdomar ska känna en gemenskap i den vackra, men omtumlande sårbarheten en frigörelseprocess innebär för båda parterna. Att göra resan tillsammans och nära min dotter, är för mig kärlek och respekt och något vi kommer ha med oss hela livet.” säger Jill Johnson.

Lördag 6 augusti 2022 kommer Jill Johnson till Örebro och Stadsträdgården med ”Havanna Tour”.

….

”Johnson är en märkvärdigt säker sångare. Hon är stadig som en ringmur under låtarnas alla delar.” ”När Jill Johnson pratar använder hon sig av så flera olika tekniker: hon är ironisk och kvick. Hon är listig som en haj. Hon har en precision i de små anekdoter hon framför.”
– Jonathan Bengtsson, Göteborgs-Posten

”Runt Havanna-låtarna har Johnson byggt en väldigt sympatisk föreställning, nästan mer än en konsert, där hon i långa mellansnack både roligt och inkännande berättar om föräldraskapets närmast oundvikliga tillkortakommanden…”
– Mattias Dahlström, Dagens Nyheter

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Live Nation

You must be logged in to post a comment Login