I år ses vi INTE vid Rådhustrappan i Örebro

By on 21 december, 2020
Arkivbild

På julafton brukar City Örebro bjuda in örebroarna till Stortorget för att tillsammans med Julaftonskören och Nikolaikyrkan önska God Jul! 

I år blir det inte så, i stället uppmanar vi alla att gå in på City Örebros hemsida, Instagram eller Facebook konto för att ta del av sång och julhälsning.

– I det läge vi befinner oss i just nu måste vi ställa om och uppmana örebroarna att INTE gå till Stortorget, eller Kärlekens torg, som vi helst vill kalla det, säger Stina Storm VD på City Örebro.

Detta event har blivit en tradition för många och brukar samla drygt 1 500 människor framför Rådhustrappen och runt Kärleksträdet. 

– Nu hoppas vi att folk håller sig borta från torget, vi vill ju inte orsaka ökad smittspridning, fortsätter Stina Storm

Vi ställer dock inte inte, utan om! 

På julafton kan alla som har möjlighet att gå in på City Örebros kanaler att ta del av körsång och hälsningar. Julaftonskören har fått spela in sin körstämma i förväg och sedan har David Storm klippt ihop och synkat ljud och bild.

Filmen läggs upp på Julafton kl 12.00.

Förutom sång kommer även församlingsherden Anders Lennartsson från Nikolalikyrkan att ge oss några visdomsord på vägen och avsluta traditionsenligt med att lysa frid över oss. Dessutom kommer allt att teckentolkas av Tommy Aldergrimm. 

Kom till alltså iNTE till Kärlekens torg och lyssna på julsånger – vi ses istället på Instagram och Facebook där får vi hälsa varandra God Jul med hopp om att vi kan ses på torget till nästa jul i stället!

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa City Örebro

You must be logged in to post a comment Login