Ikväll kommer Leksand på besök i Behrn Arena.

Av på 16 mars, 2013

Jag kan inte sluta tänka på hur underbart det var när Örebro tog sig till kvalserien fast de var helt uträknade. Det är äntligen gamla nyheter men och man måste gå vidare då vi nu spelar i kvalserien.

Men tanken att vi kommer få uppleva mer hockey på den hösta nivån i allsvenskan gör mig exalterad. Fem laddade hemmamatcher till kommer publiken i Örebro att förmodligen få uppleva. Själv kommer jag sitta på pressläktaren och live-blogga medans min kollega sitter i Vintergatan och myser.

Inför matchen:
Örebro förlorade på straffar mot Timrå i den fösta matchen. Örebrolaget gjorde en bra insatts och var lite trötta efter mötet med Djurgården. Tyvärr märktes det att Timrå var lite bättre då deras passningsspel och avslut var vassare. Men Örebro höll sig till planen och spelade bra.

Leksand fick en drömstart genom att slå serietvåan Södertälje på hemmaplan. Supertalangen Filip Forsberg stod för två mål och kommer till Örebro med formen uppe. Jag tror att det kommer bli en tuff match för hemmalaget Örebro, och tyvärr förlorar nog våra rödvita krigare ikväll.

Martins tips: Tyvärr vinner nog Leksand med 1-3.

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in