Ikväll tar vi dansken.

Av på 14 maj, 2013

Henrik och Daniel Sedin samt Alexander Edler spelar, som det mesta talar för, sin första match i VM på ikväll. För Tre Kronor gäller det att spetsa formen inför slutspelet.

Det är fortfarande möjligt att se Tre Kronor med bröderna Sedin och Alex Edler i gruppspelet. Svenska Spel, gör det möjligt för oss att presentera ett unikt erbjudande för att ännu fler ska kunna uppleva matchen på plats.

Ett begränsat antal biljetter finns nu därför att köpa till 50 procent av ordinarie pris. Biljetterna är så kallade kategori 1- och 2-biljetter och säljs för 420 kr. Biljetterna finns i ett begränsat antal och finns att köpa på vmbiljetter2013.se

– Vi älskar ishockey och för Svenska Spel är det därför självklart att kunna vara med och se till att fler får möjligheten att uppleva ishockey-VM på hemmaplan. Idrott gör sig ju allra bäst live och stämningen i arenan är en unik upplevelse som bara går att få om man är på plats och det vill vi hjälpa till med, säger Håkan Andersson sponsorchef hos Svenska Spel.

– Ett fullsatt Globen skapar en hockeyfest som inte går upp mot någonting annat och att vi tillsammans med en av våra partners kan se till att fler få uppleva VM på hemmaplan på plats är det förstås mycket roligt, säger Tony Wiréhn, generalsekreterare för den svenska VM-organisationen.

Sverige är också klara för kvartsfinal och spelar sin kvartsfinal på torsdag kl. 20.15. Det finns biljetter kvar, se vmbiljetter2013.se

Tre Kronors program för återstående matcher i gruppspelet:
Tre Kronor – Danmark, tisdag 14 maj kl. 20.15

Matchprogram slutspelet i Stockholm

Kvartsfinal:
torsdag 16 maj kl. 14.45, biljetter finns kvar

Kvartsfinal:
torsdag 16 maj kl. 20.15, biljetter finns kvar.
Denna kvartsfinal spelar Tre Kronor oavsett placering.

Semifinal, lördag:
18 maj kl. 15.00, biljetter finns kvar. Denna seminfinal spelar Tre Kronor vid kvalificering.

Semifinal, lördag:
18 maj kl. 15.00, biljetter finns kvar

Bronsmatch:
söndag kl. 16.00,

VM-Final, söndag
kl. 20.30

Örebronyheter

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in