Inred med prisvärda höstnyheter

By on 15 maj, 2024
Vardagsrum

Bild: Rusta

Redan i augusti flyttar höstens heminredningsnyheter in på Rusta. Här finns ett brett utbud av textilier och detaljer i höstens material och färger, perfekt för den som vill skapa ett ombonat hem till riktigt budgetvänliga priser.

Höstens inredning gör det lätt att få till en ombonad och naturnära känsla hemma. Varma, jordiga toner i beige, brunt och äggskalsvitt får sällskap av accenter i petrol och aubergine.

På mönsterfronten syns allt från smårutigt till blommor och påfåglar, textilier med struktur blir ett inslag att räkna med och samma göra revival på såväl kuddfodral som gardiner.

Naturnära material och tidigare

Sortimentet från Elsaform utökas med flera mattor i ull och ullblandning. Modellen Adele i äkta nyzeeländsk ull, med hög och låg lugg, spås bli en riktig favorit. Bland nyheterna syns även gardiner och kuddfodral i linne och bomull med arbetad struktur.

För den som vill dekorera hemma finns flera nya vaser och ljuslyktor i glaserat stengods, där många har en handgjord känsla. Dekorativa skulpturen Sandy blir ett välkommet bidrag till höstens inredningsstilleben, liksom ljuslyktan Lava. Här finns även mängder av naturtrogna konstväxter, torkade kvistar och ljus som gör det lätt att förnya för en liten peng.

Lyft rummet med detaljer i färg

För den som föredrar färg finns många nyheter. Populära pläden Mysan får nya färgställningar, liksom ljuslyktorna Cleo och Drew och ljusstaken Bonnie. Bäddserien Vida välkomnar lila och brunt till familjen och gör det lätt att fixa ny känsla i sovrummet. Morris-inspirerade mönsterbilden Celine återkommer på såväl textilier som dukningstillbehör och hjälper till att sätta höstkänslan hemma.

Höstens nyheter landar i varuhuset i Örebro vecka 28–31.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Rusta

You must be logged in to post a comment Login