Internationella jättesuccén ”The Ukulele Orchestra of Great Britain” till Sverige våren 2022

By on 22 oktober, 2021
The Ukulele Orchestra of Great Britain kommer till Örebro för ett framträdande på Örebro Konserthus Lördag 19 Februari 2022.

”The Ukulele Orchestra of Great Britain” är en internationell sensation och något av en nationalklenod hemma i Storbritannien. Nu är det klart att succégruppen gästar sex städer i Sverige, Västerås, Göteborg, Gävle, Örebro, Uppsala och Stockholm våren 2022!

Deras fantastiska historia spänner över 30 år och har gått från nyfiket prövande till virtuositet och från lantliga småscener till Carnegie Hall. Med instrument köpta för växelpengar har orkestern spelat för kungligheter på The Royal Albert Hall, operahuset i Sydney och på den jättelika Glastonburyfestivalen.

På en mer eller mindre ständigt pågående världsturné levererar orkestern härlig underhållning med torr engelsk humor och en oemotståndlig och svängig musik. Gruppen är mästare på att göra det oväntade i sina härligt egensinniga och briljanta tolkningar av folkmusik, klassiska pärlor, rock och pop eller för den delen av sina egna kompositioner.

The Ukulele Orchestra of Great Britain kommer till Örebro för ett framträdande på Örebro Konserthus Lördag 19 Februari 2022.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Werecki Promotion Company

You must be logged in to post a comment Login