INTERSPORT är Sveriges bästa varumärke enligt konsumenterna

Av på 18 oktober, 2018

Evimetrix Swedish Brand Award utser varje år Sveriges bästa varumärken utnämnda av konsumenterna själva, de utgår ifrån cirka 6500 konsumenters undersökningssvar för att mäta vilka märken på den svenska marknaden som är bäst. Första priset i kategorin för Sport & Fritid går i år till INTERSPORT.

– INTERSPORT har tidigare legat som säker tvåa bland sportkedjorna i Sverige. Att de i år tar hem förstaplatsen är ett kvitto på INTERSPORTs satsning om att bli Sveriges bästa sportkedja gett resultat, säger Peter Wissing projektledare Evimetrix.

Över 500 varumärken har undersökts och bland de andra vinnarna sågs bland annat IKEA, apotea.se, Yes, Ica och Astrid Lindgrens värld inom respektive bransch. Att det är just konsumenterna själva som utsett vinnarna är ett av de bästa betyg ett varumärke kan få.

Utmärkelsen är ett tydligt tecken på att vår förändringresa och nya värdegrund har kommit en bra bit på väg. Vi strävar efter att levererar en köpupplevelse i världsklass och tar verkligen åt oss äran från våra konsumenter samtidigt som vi har mer och ge, säger Jesper Nordin Retail Operation Manager INTERSPORT.

INTERSPORT har kammat hem fler utmärkelser under året vilket visar på att förändringsresan gett resultat. Med ny värdegrund, fokus på köpupplevelsen och en smidig omnikanal bevisar företaget att de verkligen är på gång. Till exempel knep INTERSPORT förstaplatsen när e-handel.se tidigare i år utsåg Sveriges bästa e-handel.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in