Invigning av Sandvikens discgolfbana

By on 13 juni, 2024
Bild: Karlskoga kommun

Den 11 juni invigdes Sandvikens discgolfbana, ett Karlskogaförslag som nu blivit verklighet, discgolfbanan med 18-hål är belägen i en naturskön miljö mellan Sandviksbadet och Sandtorpsbadet i östra Karlskoga.

På plats under invigningen var representanter från Karlskoga kommun, och medlemmar från Karlskoga Discgolfklubb. Invingingen skedde i samband med en discgolftävling som pågick under kvällen, och som arrangerades av Karlskoga discgolfklubb.

– Det känns så bra att vi i samarbete med en engagerad discgolfförening har fått till en så fin 18-håls discgolfbana. Det är viktigt med utveckling och möjlighet till nya aktiviteter i kommunen. Med aktivitetsparken i västra Karlskoga och nu en sjönära discgolfbana i vacker miljö i östra Karlskoga, skapar vi möjlighet till aktiviteter för så många som möjligt, säger Amanda Lindgren, ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

I anslutning till discgolfbanan finns idag några träningskorgar, två badplatser och ett promenadstråk. Vilket är perfekt, för de som vill kombinera en rolig aktivitet tillsammans med naturliv och motion.

Sport | Karlskoga
Örebronyheter

Källa: Karlskoga kommun

You must be logged in to post a comment Login