Iron Maiden lanserar nya albumet direkt hem till fansen via Wolt

Av på 1 september, 2021

Bli en av de första i världen att få Iron Maidens nya album levererat till din dörr!

Två minuter till midnatt den 2 september släpper det legendariska heavy metal-bandet Iron Maiden det efterlängtade albumet Senjutsu. Genom ett unikt samarbete med Wolt väljer bandet att släppa sin nya musik exklusivt på plattformen för hemleverans av CD- och vinylskivor i Stockholm direkt vid skivsläppet vid midnatt.

– Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda de svenska fansen att vara bland de första i världen att få hem Iron Maidens nya album direkt till dörren bara några minuter efter att det släpps. Samarbetet med Wolt ger oss helt nya möjligheter att ge fansen det de längtar efter, säger Darren Edwards, International Product Manager på Warner Music i Sverige.

Förbeställningar av albumet kan göras när som helst via Wolts app eller hemsida från och med nu. Leverans av förbeställda skivor sker i Stockholm mellan midnatt den 2 september och ca kl. 01:00 den 3 september.

– Att få samarbeta med ett av världens största heavy metal-band och erbjuda dem att interagera direkt med sina fans via vår plattform är vi mycket stolta över. En exklusiv och smidig direktleverans vid lanseringen är något nytt som verkligen hjälper både Iron Maiden och deras fans att hålla kontakt, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.

Så här gör du för att beställa:

1. Öppna Wolts app eller hemsida

2. Sök på Iron Maiden

3. Beställ ditt ex och vilken tid du önskar

4. Förvarna grannarna om att de kan få höra hårdrock efter midnatt den 2 september

5. Ladda upp med helkväll med Iron Maidens gamla album och snacks och dryck och invänta albumet

Musik
Örebronyheter

Källa: Wolt

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in