Isaac And The Soul Company åker på vårturné kommer till Örebro

Av på 6 oktober, 2021
Isaac And The Soul Company - Soul, Dance & Party Tour 2022

I vår åker ett av Sveriges absolut bästa liveband, Isaac And The Soul Company, ut på turnén ”Soul, Dance & Party Tour 2022” som startar den 25 mars i Visby, med ett i Örebro och Frimis Lördag 14 Maj 2022, för att avslutas på Avicii Arena i juni!

Det är en både modig och stor satsning av ett band som precis klarat sig igenom en pandemi. De har inget bokningsbolag bakom sig utan står själva för hela sin produktion och kommer under turnén ge sin publik precis det som de vill ha; en otrolig scennärvaro, energi och enorm musikalitet. Soul, dance & party helt enkelt.

Biljetterna släpps idag och du hittar dem HÄR

Isaac And The Soul Company lever för sina livespelningar och har med sin kombination av klassisk amerikansk soul och explosivt originalmaterial skapat sig en stor och lojal fanbase. Under konserterna tar de med sig publiken in i sin värld; en värld som är fylld av eufori, svett och ös. De ger alltid allt.

Bandet släppte 2020 sitt debutalbum “Soul Blowout – The Album”, har gjort flera utsålda Sverigeturnéer, medverkat i bl a Lotta på Liseberg, Så ska det låta, Sommarkrysset, Go’kväll, Kristallen & Victoriadagen samt släppt flera singlar.

Isaac And The Soul Company är Isaac Kuritzén (sång), Jesper Naenfeldt (gitarr), Patrik Weiberg (bas), Henrik Liljequist (trummor) och Mattias Lejdal (saxofon).

”Soul, Dance & Party Tour 2022” kommer till Örebro och Frimis Lördag 14 Maj 2022.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Clap Your Hands

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in