J20 mötte IFK Arboga.

Av på 28 februari, 2013

J20 spelade under onsdagen en träningsmatch mot IFK Arbogas A-lag. Jens Gustafsson och hans gäng gick segrande ur denna batalj (6-2) efter att matchbilden växlat mellan perioderna.

ÖHK började med en bra första period, där vi följde vår spelide på ett bra sätt. Skotten vanns 8-12 liksom perioden med 1-2.

Efter paus var det omvända roller där Arboga tog initiativet och där vi slarvade rejält med vår disciplin i spelet. Mot ett bra A-lag blir man då snabbt straffad, vilket vi blev varse om. Perioden slutade med 4-0 till Arboga medan skotten visade 14-12 till Arboga.

I sista perioden är det jämnt både spelmässigt och chansmässigt men trots spel 6 mot 3 och 6 mot 4 sista 1:30 så lyckades vi inte göra mål i sista perioden heller och perioden vanns av Arboga med 1-0 trots att skotten vanns med 9-12 av Örebro.

Slutligen var detta ett jättebra test för oss och vi fick svar på hur djupt vår spelide är rotad.

Nu fick vi några detaljer som vi kommer att jobba med den närmsta tiden, detaljer som vi själva kan rätta till och påverka. Andra detaljer gav väldigt positiva svar vilket ger oss ett gott självförtroende inför framtiden.

Nu ser vi fram emot fredagens match mot BIK hemma i Behrn Arena klockan 19:00!

Källa

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in