Jack In Water släpper nya singel ”For You”

Av på 11 juni, 2021

Efter en rad känslomässigt laddade singlar har den stigande stjärnan Jack In Water tillkännagett sitt debutalbum ”You Don’t Feel Like Home” släpp den 27 augusti på Nettwerk Records. Vid sidan av tillkännagivandet släpper Jack In Water sin nya singel ”For You”, skriven tillsammans med den hyllade låtskrivaren Justin Parker (Lana Del Ray, Bat For Lashes, Banks). En drömmande desperat kärlekssång om att falla för någon av en rädsla för ensamhet.

Albumet är som singeln producerad av Oli Bayston (Loyle Carner, The 2 Bears) i hans East London Studio. ”You Don’t Feel Like Home” är en dramatiskt återblick på Will Clapson, aka Jack In Water’s, barndom, albumet innehåller djupt personliga låtar, som bygger på ämnena familj, vänskap och förälskelse men också behandlar mörkare, djupt personliga frågor – sexuella övergrepp, alkoholmissbruk och upptäckten av döden.

”När jag ser tillbaka på min barndom, något på avstånd, tror jag att det är så jag skulle sammanfatta albumet”, reflekterade Will. ”När du inte längre trasslar dig in i dess upp- och nedgångar men du fortfarande kan se att du oundvikligen är ett resultat av allt som har hänt dig hittills. Det har tillåtit mig att säga adjö till vissa delar av mitt förflutna samt att acceptera att de på något sätt alltid kommer att leva med mig. ”

Om Jack in Water

Uppvuxen i en liten by i Essex, Jack In Water är alias för sångerskan William Clapson. En rad DIY EP-släpp hittills har fått imponerande 10 miljoner streams. Nu signerad till Nettwerk Records.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Musichelp Sweden

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in