Joakim Alkman, ny affärscoach för Chartbooker International.

Av på 26 februari, 2013

Han var med och startade IT-konsultbolagen Nethouse och Precio. Nu blir han ny affärscoach för Chartbooker International AB.

Joakim Alkman är Örebroprofilen som varit med att starta Nethouse, som utsetts till Årets Supergasell av Dagens industri och Precio Systemutveckling som idag handlas på Stockholmsbörsens lista OMX First North. Joakim är även engagerad i innovationsrådet för Handelshögskolan på Örebro universitet som ledamot, samt engagerad i ett flertal styrelseuppdrag. Nu blir han Chartbooker International AB:s nya affärscoach.

– Jag ser mycket fram emot att hjälpa Chartbooker att utvecklas och etablera sig på marknaden. Det finns en jätteintressant potential och stor nytta i den lösning för mässbokningar som bolaget utvecklat, säger Joakim Alkman.

Chartbooker är ett företag som tagit fram ett unikt webbaserat platsbokningssystem för mässor över hela världen där man i realtid som arrangör och utställare genomför platsbokningsarbetet.

– Det ska bli spännande och utvecklande att arbeta med Joakim med den kompetens, erfarenhet och engagemang som han besitter, säger Leif Wallén, VD för Chartbooker International

Chartbooker är sedan 2011 ett inkubatorföretag som stöds av Örebroregionens inkubator, Inkubera, vars uppgift är att stödja utvecklingen av nya tillväxtföretag med fokus på innovativ teknik.

– Det är viktigt för oss att våra företag får en affärscoach som är insatt, intresserad och kunnig inom deras område så att företaget fortsätter att utvecklas och växa. Vi är mycket glada över att Joakim Alkman har valt att tacka ja till att vara Chartbooker Internationals nya Affärscoach, säger Mikael Melitshenko, tillförordnad VD för Inkubera.

Örebroguiden

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in