Jobb- och utbildningsmässa på Sjöängen Askersund

By on 22 februari, 2023
Bild: Askersunds kommun

Jobb- och utbildningsmässa på Sjöängen 2 mars, efter två års uppehåll på grund av pandemin är det nu åter dags för Askersunds kommuns näringslivsråd att arrangera jobb- och utbildningsmässa på Sjöängen.

Torsdagen den 2 mars arrangeras årets upplaga, som blir den femte i ordningen.

Mässan är ett sätt att skapa direktkontakt mellan lokala arbetsgivare och arbetssökande.

– Det kommer finnas flera hundra tjänster hos de arbetsgivare som är med på mässan. Det

gäller både sommarjobb och tillsvidareanställningar. Flera aktörer inom utbildningsområdet samt Arbetsförmedlingen medverkar dessutom på mässan, säger Sofia Fredriksson, näringslivs- och kommunikationschef i Askersunds kommun.

En nyhet för i år är att jobb- och utbildningsmässan arrangeras i direkt anslutning till ”Torsdag på Sjöängen”, en serie med gratis kulturevenemang som hålls på foajéns andra våning vissa torsdagar.

Just den 2 mars står den Grammisbelönade artisten Oscar Danielsson för underhållningen.

– Det här är ett sätt att förhoppningsvis dra besökare åt varandra, folk som annars kanske inte skulle hitta hit till jobb- och utbildningsmässan tar den på vägen och tvärtom, säger Sofia Fredriksson

Jobbmässan arrangeras den 2 mars klockan 16.00-18.30 i foajén på Sjöängen.

Askersunds kommuns näringslivsråd, som arrangerar mässan, är ett samarbetsorgan mellan Askersunds kommun och företagarorganisationerna Askersund i Centrum, LRF och Företagarna.

Askersund
Örebronyheter

Källa: Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login