Jobbmässan 6 mars.

Av på 27 februari, 2013

Onsdag 6 mars kl. 12–17 är det Jobbmässa på Conventum arena i Örebro. Över 100 företag med rekryteringsbehov och utbildningssamordnare finns på plats. Söker du anställning eller utbildning är jobbmässan rätt plats för dig.

Onsdag 6 mars kl. 12–17 är det Jobbmässa på Conventum arena i Örebro. Över 100 företag med rekryteringsbehov och utbildningssamordnare finns på plats.Söker du anställning eller utbildning är jobbmässan rätt plats för dig.

För trettonde omgången sedan 2006 anordnas Jobbmässan i Örebro. Syftet är att företag och intresserade personer får en mötesplats för kontakt direkt på plats. Jobbmässan erbjuder bland annat rekrytering, utbildningar och utlandsjobb.

I år är över 100 företag anmälda till den stora mässan. Nu har du som besökare en möjlighet att träffa intresserade arbetsgivare och utbildningsanordnare och på så sätt få en “på platsen-kontakt”.

– Vi hoppas att vårens mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan företag och arbetssökande leder till många nya anställningar,
säger Thomas Strömberg, företagscoach och samordnare för Jobbmässan.

Mässan arrangeras av Jobb direkt Örebro kommun och Arbetsförmedlingen Örebro län.

Läs mer om jobbmässan och alla utställare.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in