Jönköpingsjuristerna utmanar vidare med nytt kontor i Örebro

Av på 16 oktober, 2020
”Det finns mycket lågt hängande frukt att plocka i juristbranschen”, säger Anna-Lena Isaksson, en av två grundare till Insatt

För 5 år sedan klev juristerna Anna-Lena Isaksson och Emelie Terlinder av sina dåvarande uppdrag, bestämde sig för att göra något annorlunda. Med ett tydligt mål i siktet: Att förändra juristbranschen. Nu lyfter det etablerade Jönköpingsbolaget Insatt och satsar vidare med nytt kontor i Örebro.

Många lyfte på ögonbrynen och få av konkurrenterna trodde på allvar att uppstickaren Insatt skulle bli en utmanare att räkna med. Att inte vara den klassiska advokaten eller byrån ifrågasattes av branschkollegor. Men hos företagaren har det varit uppskattat; Att arbeta verksamhetsnära, direkt i linjen och med fokus på att stödja affären, som grundarna själva beskriver det.

”Det finns mycket lågt hängande frukt att plocka i juristbranschen och som får stort genomslag på kundupplevelsen vid köp av juristtjänster. Det kunden behöver och efterfrågar är inte nödvändigtvis det som juristbranschen historiskt sett har erbjudit. Det måste kännas närmre, hjärtligare och mer lättillgängligt”, säger Anna-Lena Isaksson.

Örebro-juristen Carl Ryrberg blir ny kontorschef

Nu expanderar man verksamheten. Det är till Örebro som Insatt-konceptet tas och i och med att man anställt Carl Ryrberg som senast kommer från Region Örebro län där han varit upphandlingsjurist.

”Insatt är ett mycket spännande bolag med en syn på rådgivning och mervärdesskapande som jag verkligen tilltalas av och jag ser verkligen fram emot att komma igång.”,  säger Carl.

Rätt person har fått hjälpa till att styra vart den geografiska expansionen skulle ske. En viktig pusselbit i bolagets utveckling säger grundarna är att man varit framgångsrika i sina rekryteringar ­och hittat rätt kompetenser – men det är också i rekryteringarna de nämner att den största utmaningen ligger.

”När vi bestämde oss för att ta Insatt vidare från Jönköping tittade vi på ett par olika orter, och lotten föll tillslut där vi hittade rätt person: i Örebro. Carl Ryrberg passar perfekt hos oss på Insatt och kommer utmana och förändra juristbranschen från Örebrohållet. Örebroföretagaren ska också få ta del av verksamhetsnära och handfast juridik”, säger Emelie Terlinder.

Lokalt
Örebronyheter

Källa Insatt

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in