Josefinito aktuell med ny humorföreställning kommer till Örebro

By on 29 april, 2021

Programledaren, komikern, skådespelaren och POPARTISTEN Josefin ”Josefinito” Johansson är aktuell med nya singeln ”Honk Song”. Låten är hennes fjärde singel från den kommande fullängdaren som släpps i höst. I dag är det även premiär för den färgsprakande musikvideon med samma titel. ”Honk Song” är skriven av Josefin tillsammans med Robin Rudén, videon är regisserad och producerad av Henrik Nyblom.

”Your guy may be sloppy, late and not know how to do pretty much anything. But he’s got one thing. A damn fine honk. And isn’t that really all you need?”

”Honk Song” handlar om kärlek och relationer som även är temat i Josefins nya humorföreställning ”Den stora kärleken – eller – Vem drog ur proppen”. Efter en tid som singel bestämde sig Josefin för att utforska dejtingens förlovade – eller förlorade – land. I showen berättar Josefin om de lärdomar, upplevelser och slutsatser hon kommit fram till under hennes Tinder-sommar som övergick till en Tinder-vinter. Igenkänningsfaktorn är hög, genansen ständigt närvarande och anekdoterna roliga, pinsamma och alldeles, alldeles underbara.

Föreställningen innehåller dessutom flera av Josefins musikaliska alster – alla på temat kärlek i någon form – som hon släppt under artistnamnet ”Josefinito”. Så vad har Josefin kommit fram till och är hon fortfarande singeln? Alla svar får vi i ”Den stora kärleken” som har premiär på Teatern i Halmstad den 15 september och kommer till Örebro och Hjalmar Bergmanteatern den 24 Oktober.

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: Clap Your Hands

You must be logged in to post a comment Login