Jubël släpper EP:n “6115 Orange St”

Av på 8 juni, 2021

Sen det stora genombrottet 2018 med Dancing in the Moonligt har Jubël fortsatt att renodla sitt sound utan att stanna upp eller sluta inspireras. Bandets starka melodier och karakteristiska gitarrslingor och Sebastians röst är ständigt närvarande. Låtarna utgör små minnesfragment från de mest minnesvärda stunderna i livet; Roadtrips, sena nätter och morgnar innan solen går upp.

För knappt 3 veckor sedan släpptes första singeln ”Dumb” och idag är det dags för EP:n ”6115 Orange St.” som är ett brett spektrum av känslor, intryck och minnen sammanfattade i fem pop-låtar.

”Dumb” skrevs för nära två år sedan på en terrass i Los Angeles, lämpligt nog just på adressen 6115 Orange St. Inspirationen kommer från vitt skilda håll, glädjen i att skapa musik, den senaste popen, Motown och Disco. Allt tolkat och format av Jubëls omisskännliga känsla för melodier.

Bakom Jubël finner vi Sebastian Atas och Victor Sjöström som släppt musik tillsammans som Jubël sen 2017. De fick sitt stora internationella genombrott 2018 med Dancing in the Moonlight och har sedan dess haft en fantastisk resa med singlar som Someone, On the Beach och Weekend Vibes. Bandet är idag representerade av Warner Music Sverige, Warner Records i USA och Atlantic Records i UK. Sammanfattar vi bandets framgångar hittar vi en radio etta i UK, tvåsiffriga guld och platina-certifikat som sträcker sig från Australien till UK, Canada, Norge och Spanien.

Tracklist EP:n ”6115 Orange Street”.

1 Puerto Rico
2 Dumb
3 Weekend Vibes
4 A Part Of You
5 Vanilla Sky

EP’n släpps på Warner Music Sweden och finna på alla digitala plattformar idag.

Kultur
Örebronyheter

Källa: PR&Beyond

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in