Tomas Andersson Wij | Under Bar Himmel

Av på 6 augusti, 2021
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/08/2021
17:00 - 22:00

Plats
Spelgården Wadköping

Kategorier


Unika artister på Örebros mysigaste utomhusscen – Under Bar Himmel. Som vi har saknat att träffas, hänga och gå på konsert tillsammans. I sommar presenterar vi fyra helger fyllda av fantastisk livemusik på spelgården i Wadköping. Den 6 augusti är vi stolta att presentera Tomas Andersson Wij.

UNDER BAR HIMMEL, Spelgården i Wadköping, Örebro.

Köp biljetter här: https://billetto.se/…/tomas-andersson-wij-under-bar…

Vi tar hänsyn till gällande restriktioner och släpper endast ett begränsat antal biljetter i detta skede. Läs mer längre ner under rubriken “Biljetter”

BILJETTER
 
Vi släpper biljetter för anvisad sittplats (i sällskap om 2 resp. 4 personer), för att följa de restriktioner som gäller (www.folkhalsomyndigheten.se). Om restriktionerna om avstånd mellan sällskap lättar så släpper vi självklart fler biljetter samt öppnar upp för valfria sittplatser. Vi följer rådande bestämmelser på nära håll och uppdaterar infon i våra kanaler vid alla eventuella ändringar.
 
 
TILLGÄNGLIGHET
 
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)
 
MAT, DRYCK & AKTIVITETER
 
Vi kommer att samarbeta med en rad olika lokala aktörer för servering av både mat och dryck genom foodtrucks och pop-up möjligheter. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.
 
ÅLDERSGRÄNS
 
Under Bar Himmel har 18 års gräns och riktar sig främst till vuxna, men vi tillåter medföljande barn i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år.
 
Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, Wadköping, Real World Sound, Kulturföreningen Stationen och Bilda.

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in