Karlskoga kommun lanserar ny webb

Av på 26 januari, 2021
Aggi Ahlnäs, Consid.

Nu är Karlskoga kommuns nya webbplats sjösatt. Den nya sajten är mer lättillgänglig och har en ny, snyggare, design än den tidigare webben.

Det är IT- och kommunikationsbolaget Consid – kommunens digitala partner – som stått för leveransen av den nya webbplatsen.

Förutom en ny, modernare design har Karlskoga kommuns nya webbplats en effektivare struktur och tydligare navigering som är mer användarvänlig. Huvudsyftet med den nya webbplatsen var att skapa en tillgänglig och tilltalande webbplats för besökarna.

– Genom en öppen dialog och ödmjukhet inför varandras kompetenser så har samarbetet flutit på bra hela vägen och resulterat i en sajt vi verkligen är nöjda med, säger Maria Gunnarsson, projektledare på Karlskoga kommun.

Som digital partner till kommunen har Consid stått för en helhetsleverans när det gäller utvecklingen av sajten, och har i tätt samarbete med kommunen tagit fram koncept, design samt plan för vidareutveckling.

– Vårt samarbete med Karlskoga kommun har fungerat utomordentligt bra. Jag är stolt över att vi tillsammans med kommunen har tagit fram en webbplats som uppfyller högt ställda tillgänglighetskrav, är responsiv, anpassad till olika webbläsare samt uppfyller krav och behov såväl hos besökarna som den egna organisationen, säger Aggi Ahlnäs, projektledare Consid.

Se nya webbplatsen här » karlskoga.se/

Länet | Karlskoga
Örebronyheter

Källa Consid

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in