KIF Örebro tog en klar 4-0 seger i premiären.

Av på 13 april, 2013

Jag trodde KIF skulle vara lite stela och matchotränade idag, medtanke på att det var säsongpremiär. Men det visade sig vara helt fel. KIF såg riktigt pigga ut och förde matchen.

Nu var inte Mallbacken någon vidare bra motståndare, en betydligt sämre än vad jag först trodde. KIF kunde styra och ställa som de ville och gjorde totalt fyra mål idag, bl.a gjorde Sarah Michael två mål.

Första halvlek:
KIF inledde piggt och kunde redan efter 2 min göra 1-0 genom Sanna Talonen. Hemmalaget fick en bra start och kunde efter det släppa lite på trycket. Mallbacken fick ett par möjligheter att ta sig in i matchen men deras skott var allt för lätta för Labbé i KIF målet. Skärpan i avsluten fanns inte rikligt hos nykomlingarna idag. Hemmalaget spela sitt spel och kunde tillslut i den 43:e min sätta 2-0 genom Sarah Michael. Det blev också halvtidsresultatet.

Andra halvlek:
I den andra halvleken tog KIF över matchen och kunde gång på gång skapa flera bra chanser mot Mallbackens mål. Men det dröjde till den 63:e min innan KIF hittade målet igen. Under en rörig situation efter en hörna hittade tillslut Irena Martinkova bollen och hon satte den snyggt bakom Mallbackens målvakt. 3 min senare hittar återigen Sarah Michael målet, den här gången på en hörna. Efter det kan KIF spela av matchen men är ändå nära på att sätta ett femte mål. Men det blir bara 4-0 och KIF vinner sin premiär.

Se lite sköna bilder från matchen:

inga bilder hittades


Fotograf: Anders Olofsson

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in