Klubbteamet i Örebro ansluter sig till SGN Sport

By on 12 juni, 2024
I Örebro hittar man Per Jonsson och Jens Karlsson.

Bild: SGN Sport

I Örebro hittar man Per Jonsson och Jens Karlsson, båda med många års erfarenhet av att vara leverantör av utrustning och support till den lokala föreningen. Med mångårig historik som Team Sportia-butik, och sedan 2019 på egna ben som Klubbteamet.

Nu har de blivit en självklar del av föreningslivet i och runt orten.

I en värld där elitlagen ofta står i rampljuset, är det lätt att glömma de lokala hjältarna som arbetar i det tysta för att hålla idrottsdrömmar vid liv. Klubbteamet i Örebro är just en sådan, en lokal entreprenör som ger livsnödvändig service till idrottslag på alla nivåer.

Vi lägger stor vikt vid att förstå de unika utmaningar som våra lokala lag står inför och vårt mål är att förse våra idrottare med kvalitetsutrustning, kunskap och personlig engagemang. Genom ett medlemskap i SGN Sport hoppas vi få ytterligare möjligheter att stötta dem.

Klubbteamet ansluter sig till SGN Sports specialistgrupp SGN Team Sales. Förutom denna grupp finns även specialistgrupper inom cykel (Bike Nation), Hockey (SGN HockeyGroup), löpning, outdoor och företag.

– Vi inom SGN Sport är mycket inspirerade av Klubbteamets engagemang och deras outtröttliga arbete för att ge de lokala små föreningarna samma möjligheter som de stora namnen. Tillsammans kan vi bygga en starkare, mer sammanhållen idrottskultur, där varje spelare, oavsett nivå, får chansen att skina, säger Mikael Öhrn Retailansvarig på SGN Sport.

Örebro
Örebronyheter

Källa: SGN Sport

You must be logged in to post a comment Login