Kultbandet Kenneth & The Knutters firar 40 år och släpper samlingsalbum

By on 2 maj, 2022
Bild: Sony Music

Kenneth & The Knutters är bandet som i hela 40 år spridit glädje med sin musik på konserter, after skis och AW:s runtom vårt avlånga land – det måste firas och vad passar då bättre än att bjuda på en samlingsskiva med deras bästa musik från de här åren?

Idag kommer albumet “Fyrtio år” som innehåller sjutton låtar, samtliga remastrade, från karriären samtidigt som de bjuder på ett helt nyskrivet spår: “All The Way”.

“Så jäkla skönt att vi i Knutters får sammanfatta våra fyrtio år tillsammans. I skrift men också med våra bästa låtar och en helt ny låt bara för att vi fortfarande vill och kan ;-)”, hälsar Kickin Kenneth

Kenneth & The Knutters startade 1982, har gett ut 10 album OCH det är i stort sett samma medlemmar idag som för 40 år sedan. De är bandet vi dansar och sjunger allsång med, de är folkparkernas favoriter och mästare på underhållning.

Skivan släpps digitalt men även som CD – i den fylliga bookleten finns det en historia bakom varje låt och bandet delar med sig av minnen och anekdoter.

Citat från bandets karriär:

”Ni kommer slå när ni kommer ut på CD” – sagt till Knutters av VD på CBS Records 1982

”Knutters har ett unikt recept. Sex delar musiker tre delar dansare. Det har funkat i 40 år.”  – Kicki Kennetsson, publik försäljelse

”Finns inget band i världen som Knutters. Folkparkernas okrönta kungar. Stora underhållare med ett unikt uttryck”

”De dansade en sommar. I 40 år!” – känd koreograf

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Sony Music

You must be logged in to post a comment Login